Gepubliceerd op: 28/06/2023

Jarenlange succesvolle samenwerking met Lednlux®

product designer Marco De Bruijn

humbl

Productdesigner

Een aangename 'verrassing'

We waren aangenaam verrast door de prachtige woorden van onze partner Lednlux® toen we hen om een testimonial vroegen voor onze nieuwe website.

Hun lovende referentie bevestigt ons geloof in sterke samenwerkingen en motiveert ons om door te gaan op hetzelfde pad.

Versterken van een innovatieve visie d.m.v. betrokkenheid.

De key take-away en mooiste bevestiging voor ons was vooral dat Tino Sturiale, de bestuurder van  lednlux® het gevoel heeft dat onze unieke benadering hem en zijn team instaat stelt om hun innovatieve doelstellingen op efficiënte wijze te bereiken.

Lees de gehele referentie hieronder:

Bij Lednlux werken we sinds een aantal jaren samen met Marco en zijn bedrijf humbl. Ons bedrijf zat in een transformatiefase waardoor we een grote nood hadden aan ontwikkeling en innovatie.

Bij de zoektocht naar de juiste partner voor de opstart van ons R&D team kwamen we op een gegeven moment bij Marco terecht , wat me meteen opviel bij de eerste gesprekken is dat de unieke benadering van humbl perfect paste bij het realiseren van onze innovatieve visie.

Een van de dingen die ik het meest waardeer aan onze samenwerking is de manier waarop humbl werkt.

Marco stelt zich op als een onderdeel van ons team, door zijn betrokkenheid op locatie, kunnen we nauw als team samenwerken aan onze innovatieprojecten.

Dit heeft ons intern team enorm geholpen om een sterke band op te bouwen en onze doelstellingen op efficiënte wijze te bereiken.

Door zijn ervaring slaagt humbl erin om een perfecte mix te creëren tussen technische expertise en esthetische visie.

Wat de samenwerking met humbl echt waardevol maakt, is de verschuiving die we hebben doorgemaakt van handel naar eigen ontwikkeling en productie.

Marco heeft ons geholpen om onze producten te innoveren en te verbeteren, waardoor we een voorsprong hebben gekregen op onze concurrenten en onze marktpositie hebben versterkt.

Door zijn begeleiding en expertise kunnen we ons bedrijf telkens weer opnieuw naar een hoger niveau tillen.

Ik kan humbl ten zeerste aanbevelen aan alle bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, en innovatieve partner.

Hun toewijding aan het ondersteunen van ons bedrijf bij het verwezenlijken van onze innovatiedromen is echt bewonderenswaardig.

Met humbl aan onze zijde hebben we een samenwerkingspartner gevonden die gelooft in onze visie en ons helpt om deze te verwezenlijken.

Bedankt, Marco, en het humbl-team, voor de waardevolle samenwerking en de uitstekende resultaten die ons team heeft kunnen behalen.

tevreden partner van product developer humbl

Met vriendelijke groet – Kind regards – Avec mes salutations distinguées

Tino Sturiale
Bestuurder Lednlux®

Ontdek enkele humbl Lednlux® designs:

Deel dit artikel

Slimbedachte tijdloze producten