Modesty
meets design

Scroll to explore ↓

Balans in ontwerp

Elk ontwerp is een evenwichtig samenspel van oplossingen. Met zorgvuldige afweging van alle deelaspecten ontstaan zuivere concepten.

Efficiënte Productie

Onze ontwerpen zijn afgestemd op de productieomgeving, met minimale aanpassingen. We streven naar een minimaal aantal onderdelen en maken optimaal gebruik van standaard componenten.

Duurzaam als design

We omarmen de principes van ecodesign in al onze ontwerpen.

Dit houdt in dat al onze ontwerpen zorgvuldig worden ontwikkeld met demontage, recycling en hergebruik als essentiële overwegingen.

Innovatieve synergie

De esthetiek van het product ontstaat deels uit de technische oplossingen en beperkingen.
Op die manier ontstaan er boeiende no-nonsense producten, waarbij wij graag het volledige proces begeleiden, van de eerste schets tot de uiteindelijke serieproductie.

Modulair design

Neem bijvoorbeeld het assortiment waar het product onderdeel van is. Dit leidt tot modulaire producten die flexibel zijn, aanpasbaar, en zelfs uitwisselbaar met andere producten.

Op die manier streven we naar een meer veelzijdige benadering, waarbij de gebruiker de mogelijkheid heeft om het product naar eigen wens aan te passen.

Focus op leven

Dit realiseren we door het gebruik van zachte vormen, materialen en textiel in onze ontwerpen.

Onze uitgebreide achtergrond stelt ons in staat om vaak tot unieke oplossingen te komen.

Modesty meets design

Slimbedachte tijdloze producten die niet schreeuwen om aandacht.

Enthousiasmeren

We gedragen ons als modest inspirator. We luisteren, stellen dingen in vraag en proberen jouw gedachten te verruimen zonder dat we onze ideeën opdringen.

Slimbedachte innovatieve producten

Ontwerpen is voor ons een way of life. We vinden het belangrijk om aan onze eigen spontane ideeën te werken. ‘Humbl concepts’ zijn ongedwongen, innovatieve maar realiseerbare projecten, bedoeld om te inspireren. We maken er een sport van om kleine series te maken van deze concepten. Dit houdt ons enthousiast. Het ene idee is vaak de aanzet voor het volgende.

“Creativity is contagious, pass it on.” – Albert Einstein

Testimonial

Een ‘game-changer’

Marco’s expertise, creativiteit en inzet voor onze projecten hebben onze verwachtingen meermaals overtroffen. Reeds bij de allereerste projectmeeting werd er door Marco en zijn team meegedacht en bracht hij creatieve oplossingen aan voor verschillende problemen.

Team Trudiplas

Design Awards

Organisation

Award

Product

Year

Organisation

Henry van de Velde award

Award

Winner Ecodesign

Product

Year

2019

Organisation

Interzum

Award

Best of the best

Product

Year

2022

Organisation

Green product awards

Award

Winner

Product

Year

2022

Insights