Gepubliceerd op: 27/07/2023

Changing the game bij Trudiplas

product designer Marco De Bruijn

humbl

Productdesigner

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

Mooie woorden van onze partner Trudiplas toen we hen om een testimonial vroegen voor onze nieuwe website.

Hun lovende referentie bevestigt ons geloof in sterke samenwerkingen en motiveert ons om door te gaan op hetzelfde pad.

Ondersteunen in professionele creativiteit

We zijn ontzettend verheugd dat het team van Trudiplas ons ondersteunende karakter volop benadrukt. Onze focus ligt altijd op het versterken van bedrijven tijdens samenwerkingen, met al onze beschikbare kennis. Geen kant-en-klare projecten bij ons, maar een diepgaande betrokkenheid en het verkennen van alle mogelijkheden om het beste te bereiken voor onze klant.

Lees de gehele referentie hieronder:

Perfecte ondersteuning voor een familiale KMO

De samenwerking met humbl was een ‘game-changer’ voor ons. Marco’s expertise, creativiteit en inzet voor onze projecten hebben onze verwachtingen meermaals overtroffen. Reeds bij de allereerste projectmeeting werd er door Marco en zijn team meegedacht en bracht hij creatieve oplossingen aan voor verschillende problemen.

Als KMO hebben we zelf de expertise niet in huis om onze creatieve projecten professioneel in de kijker te zetten. Hierin ondersteunt humbl ons op een laagdrempelige manier. Ze ontwikkelen een goede kennis van onze markt en verstaan de doelgroep waarop we focussen. Bovendien slagen ze erin om alles op een goede, vlotte en stipte manier te communiceren.

Dankzij humbl kunnen we zowel onze kleine als grote projecten kwalitatief en snel uitwerken zonder een beroep te moeten doen op een groot marketing bureau. De ontwikkelde visuals en 3D beelden zijn van zeer hoge kwaliteit en altijd ontwikkeld in functie van het beoogde eindresultaat. We kunnen Marco en zijn team dan ook enkel aanbevelen en bedanken hen alvast voor de reeds voltooide projecten.

Tot snel humbl!

Groeten,
Team Trudiplas

Deel dit artikel

Slimbedachte tijdloze producten